tisdag 5 januari 2010

Tapetvånda

Så var vi där igen... Efter ett antal dagar med barnaktiviteter var det dags för oss vuxna att göra något roligt - tapetaffären nästa alltså :-) Det är en jäkla tur att man surfat runt på lite hemsidor innan för att bestämma sig när man väl är i affären är helt kört.



Det enda som är kvar är megaväggen i vardagsrummet med ryggåstak, vet inte riktigt vad vi skall hitta på där... Skall man köra hela väggen eller bara en bit av väggen som en tavla, skall det vara photowall eller skall det vara vanlig tapet, ojojoj vilken vånda. Vi gillar den röda lotustapeten också, men vi har ju valt den bruna i vårt sovrum. Roligt att det finns mycket fint att välja på, men svårt när man inte kan välja allt.

Vi var även på Chilli på Backaplan för att spana lite på soffor. Där finns ju hur mycket annat som helst också, bland annat dessa fina lampor:



Ha en bra dag!

3 kommentarer:

  1. Åh va svårt det måste vara, det finns ju så mycket snyggt!

    Jag har redan börjat fundera lite ang vår stora vägg (även att det är lååång tid kvar). Det lutar mot en diskret tapet och satsa på någon maffig tavla. Fototapet är ju jättesnyggt också. Förstår att ni har beslutsångest :)

    jag önskar er en mysig kväll! Kram Elin!

    SvaraRadera
  2. hej Linda,
    Ja herregud vad svårt det är med tapeter, jag blir alldeles matt bara jag tänker på det :) Vi har tittat i flera månader men det är ju SÅ svårt att bestämma sig. Lycka till! kram

    SvaraRadera
  3. hehe, nej ingen braskamin inritad ännu. men det är bra att ha det uppritat i 3d för då ser man ännu mer tydligt var den skulle passa in :) kram

    SvaraRadera