fredag 5 mars 2010

Dörr

Måste dela med mig av vår ytterdörr som kommit på plats när snickarna left the building. Visst är den fin i all sin glans där den står bland allt bråte... ;-)


Garageporten och förrådsdörren är i samma färgnyans, härligt med något som bryter av mot resten av huset som kommer bli vitt med grå knutar.

Ha en härlig helg!

10 kommentarer:

  1. Snygg dörr (vi har likadan) och härlig färg :)!

    SvaraRadera
  2. Kikar in och önskar trevlig helg!

    Kram Gunilla i Singapore

    SvaraRadera
  3. Hej,

    Läste din kommentar om vår trädgårdsplanering (delar av den i alla fall). Vi har ju bara ca 700 kvm, så det är inte någon stor trädgård. Hur som tomt har ni? Vi har ju inga småbarn längre så jag tycker att det är väldigt roligt med själva planereringen av trädgården. Det finns ju mycket böcker att läsa också men att anlita en trädgårdsarkitekt är ju också bra. Men för vår det är det en stor del av nöjet att planera och drömma. Trevlig helg!
    /Carin

    SvaraRadera
  4. Super snygg dörr!
    Tror också den kommer att bryta av jätte bra!

    Kram

    SvaraRadera
  5. hehe, ja vänta tills om några veckor, då är jag förmodligen inte lika entusiastisk. Men idag har jag lyckats spackla alla väggar i hela huset, premiär för mig så jag är nöjd med dagens insats :)

    SvaraRadera
  6. Smarta snickers ni har som sätter in nya fina dörren sent! :) Snyggt! Men vi ska få nya nu iallafall... :) men tänk att man ska behöva bråka om sånt!
    kramkram
    //L

    SvaraRadera
  7. Snygg dörr! Känns bekant på något vis ... =)

    SvaraRadera
  8. Oj vilken snygg dörr! ;)
    Hoppas att allt är bra med er och att husbygget rullar på som det ska!?
    Kramar Anna

    SvaraRadera
  9. Som insynsskydd kan man sätta upp spaljéer och planera klängväxter som kan klättra upp i dem. Vi ska ha cypresser som insynsskydd, men jag är lite sugen på spaljé också, det finns ju en hel massa att välja på. Det jag försöker tänka på när det gäller trädgårdsplaneringen är att skapa rum i så stor utsträckning som möjligt. Men hade jag haft småbarn hade jag nog inte lagt ned lika mycket tid tror jag.
    /Carin

    SvaraRadera
  10. Jättesnygg dörr förresten./Carin

    SvaraRadera