torsdag 18 mars 2010

5

Nedräkningen fortsätter i rasande fart... 5 veckor kvar!!!!! Nu är det så nära så man nästan kan ta på det, känns overkligt.

Vår resa började i januari 2009 när vi bestämde oss för att köpa tomten som egentligen var vårt 7:e val på listan från kommunen. Det fanns nog en viss mening med det för vid närmare eftertanke var den bra mycket bättre än våra 6 första val ;-)

Resan började väldigt motigt... nästan 4 månaders väntan på bygglov och det var väl tur att vi inte visste det från början. Bygglovstanten drev oss till vansinne, fel kvinna på fel plats. Även det visade sig dock vara rätt så bra så här i slutändan, känns lite roligare att flytta in närmare sommaren och det inte är lika mycket byggarbetsplats på området längre. Att vi bor i en lägenhet modell mindre med skyhög hyra är nackdelen, vi hade vunnit ekonomiskt på att bo i huset - inte klokt egentligen. Men nu är snart den epoken över och vi har överlevt det med - nu överlever vi allt tillsammans! ♥

2 kommentarer:

  1. Det finns en mening med det mesta, tror jag!

    Det är perfekt inflyttningstid o precis som du säger är det ju inte lika mycket byggarbetsplats. Där vi bor har de längsta bott i 2 år, så vi är glada att vi är på "sluttampen". Det finns 7 tomter kvar o de säljs nu i rask takt så det är positivt.

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Underbart att det är så kort tid kvar!
    Ska bli så spännande aqtt se bilder på huset när det är klart!!
    Hos oss är plattan nu gjuten och till veckan kommer huset!!

    Kram Malin

    SvaraRadera