onsdag 30 juni 2010

Trallvirke

Idag landade 500 löpmeter trall på vår tomt tillsammans med lite plintar och leca-block. Det ser inte mycket ut för världen och jag undrar om det verkligen skall räcka till 60 kvm. Det är bara att hoppas att maken räknade bättre nu än när han räknade stenar och det fattades omkring 1 ton ;-)

Runt omkring i området grejas det i trädgårdarna för fullt och det är inte utan att man blir lite stressad. En klen tröst är att många har anlitat markentreprenörer som kör rubbet = stenar, gräs och altan. Vi kör medelsvensson och snickrar själva efter egen förmåga, det blir nog bra det med... Nu är i alla fall steg 1 avklarat, steg 2 kommer förhoppningsvis till helgen.

Lite trallvirke...

4 kommentarer:

  1. Vi håller tummarna att det kommer att räcka! Vi räknade fel på trallskruven, det går åt mer än man tror. Ska ni ha något räcke? Ser fram emot bilder på resultatet.
    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Ska bli kul att se. Vi ska väl ta tag i trall också, lite senare. Just nu håller jag på och följer en debatt på Byggahus om man ska olja eller såpa träet. Har ni tänkt något på det? Är ju inte aktuellt i år i och för sig...
    /Carin

    SvaraRadera
  3. Sen när det är klart är det ju härligt att veta att ni har gjort det själva. En felräkning får väl räcka får vi hoppas - virket räcker säkert!

    SvaraRadera
  4. Det här skall bli spännande att följa.. Vi kör snart i gång med vårt trädäck bygg på 70kvm, men ni ligger steget före! Hoppas du uppdaterar med massa bilder & tips, hee! ha en bra dag!

    SvaraRadera