torsdag 17 juni 2010

Åtgärdat till viss del

Idag var det dags för snickarna att åtgärda små punkter i besiktningsprotokollet - en hel vecka innan 2-månaders fristen går ut. Varför skall allt alltid göras i sista minuten??? Målaren har vi fortfarande inte hört något ifrån...spänningen stiger... Det är inga stora grejer men det skall ju göras ändå, lite revor i tapeten o.s.v.

Den stora grejen för oss är fortfarande de olika röda nyanserna på dörrarna resp. garageporten. Snickaren som var här kunde konstatera att våra dörrar är felmärkta och porten är rätt - precis som jag skrivit om i tidigare inlägg. Han fixade fram två olika färgprover så vi kunde se vilken färg vi egentligen fått på dörrarna. Skönt att få det bekräftat av någon annan också, det är inte vi som é knäppa.

Frågan kvarstår dock - vad händer nu? Ta ner och lacka om porten eller byta två dörrar inkl. dörrblad och karmar? Fortsättning följer...

Vi träffade vår kvalitetsansvarig för sista gången i kväll också. Han var här med massa papper så nu är begäran om slutbevis inskickat till kommunen.

3 kommentarer:

  1. Hej hej,
    Fortfarande inget internet hemma vilket gör att det blir lite dåligt med bloggande och kommentarer.

    Hur har det gått med dörrarna?
    Hoppas det ordnar sig på ett smidigt sätt.

    Känns skönt att veta att kaklet är tåligt. jag menar, ifall det ramlar ner någon kommod eller så :)
    kram kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas alla hantverkare gör klart hos er snart. Vi har haft jätteproblem med en som nu flera månader efter utsatt dag ännu inte är klart...PUH. Man vill ju att det ska vara färdig byggt någon gång....
    Det finns verkligen många nyanser av rött....hoppas det ordnar sig med dörrarna.
    //Veronica

    SvaraRadera
  3. Självklart ska de åtgärda. Fel är fel ni har inte köpt dörrar med olika färg på. Nöj er inte med mindre! (säger jag som fortfarande bråkar med vår byggare och vi lär INTE bli överens...)

    SvaraRadera