onsdag 23 juni 2010

Bilder från utsidan

Perfekt dag för att måla huset, dessvärre har vi inte hunnit hämta ut färgen än...suck... Det är så mycket som skall göras och tiden räcker ju inte till, ååååhhh frustrerande!!! Jag har däremot sopat fogsand mellan stenarna för femtioelfte gången och röjt undan lite skräp på framsidan - tegelpannor, itusågade stenar o.dyl. Resultatet blev hyfsat, det kommer bli perfekt när gräset kommer på någon gång i augusti.

Altanen skall vi börja ta itu med nästa vecka är det tänkt. Planen att ha den klar till midsommar sprack big time :( Utemöblerna får bo på stenarna vid entrén så länge... Där tänker vi nog sätta två solstolar med litet bord emellan sedan.

Här kommer lite före-bilder, efterbilderna blir väl typ i slutet av augusti...

Liiite skillnad ser ni väl om ni jämför med blogg-headern???

Kortet taget från andra hållet, här skall vi ha grönt och fint i augusti. På var 7:e kantsten ligger en sten för att markera var vi eventuellt skall sätta belysning...

Altanen skall börja utanför matsalsburspråket...

...och smyga runt hörnet...

...hela vägen ut till den itusågade stammen till höger i bild

Baksidan - här får det också plats lite gräs...

Voilá - grovköket har fått en trappa ut till trädgården

Nästa inlägg skall handla om en påbörjad altan - i alla fall om vi följer planerna... Det har väl gått sådär hittills...

3 kommentarer:

  1. Det är mycket arbete att få till trädgården!!
    Stenläggningen blev jättebra!
    Det kommer bli så fint när ni får gräs också..

    Lycka till med altanbygget och trevlig midsommar!

    SvaraRadera
  2. ja det är precis så det känns, pust och stön :) men nu är baksidan klar iaf så nu kan vi snart börja med altanen. vi hade inte alls tänkt att börja måla så snabbt men min man har 10 veckors semester vilket gör att han kände att han hade lite tid över, haha...skillnad mot oss vanliga dödliga som har ca: 4 :)

    TREVLIG MIDSOMMAR!
    kramar

    SvaraRadera
  3. förresten...höll på och glömma det viktigaste, himla FINT ni har fått det på utsidan. Var mycket det gör för helhetsintrycket!

    SvaraRadera