söndag 4 april 2010

Trädgårdsarbete

I helgen har vi haft besök av goda vänner som hjälpt oss ta ner lite träd och ni som någon gång har gjort det vet vilket efterarbete det innebär. Hela dagen idag har jag och gubben samlat ihop stubbar och ris och lagt på hög och det känns underbart, inte det minsta tråkigt. Tänk att komma ut från lägenheten lite och jobba på vår framtida trädgård :-) Ungarna har hur mycket spring i benen som helst och de har fullt upp i skogen runt omkring.

5 kommentarer:

  1. Vad härligt! Då har ni ved för hela den kommande vintern?! ;-)

    En dag kvar på påsken! Härligt med ledighet men jag hade gärna sett fler arbetare i mitt hus! ;-) Glad påsk igen!
    //L

    SvaraRadera
  2. Men oj, ni har ju ingen snö heller! Skrev just det i en annan blogg. Jag vill också vara ute å ränna i trädgården men det går faktiskt inte på grund av snön. Vill börja bygga altan å ... äsch vår tid kommer ;) Å snart er!

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag bloggar på www.byggbloggen.net och undrar om du vill byta blogglänk med mig? Bloggen handlar om mina tankar som vd för ett byggföretag. Bloggen är ganska ny och kommer att vara en blandning av tips för hemmafixare och kritik av hur byggbranschen fungerar. Skriv gärna en kommentar på min blogg om du kan tänka dig ett länkbyte (www.byggbloggen.net). Mvh Nils.

    SvaraRadera
  4. Vad härligt att vara ute i trädgården och pyssla lite. Det är nästan så man längtar ut när solen skiner och man har stått inne och jobbat hela dagen! hoppas ni har haft en skön påskhelg. kram annelie

    SvaraRadera
  5. Visst är det härligt att få vara utomhus igen efter att ha varit instängd hela vintern.
    Sedan gör man ju nytta med när man går där o mysr i vårljuset. Flera flugor i en smäll, kan det bli bättre?! ;-)

    SvaraRadera