fredag 9 april 2010

Liten uppdatering

...utan bilder tyvärr.

I onsdags var maken uppe vid huset för att säga till golvläggaren att vi inte vill ha mässingslister utan trälister där det är aktuellt. Han gick dock aldrig in i huset för golvet var täckt och där var plattsättare högt och lågt och han kände sig bara i vägen.

Med andra ord är det snart kaklat överallt och likaså ligger golven där de ska :-) Nästa vecka tror vi att det är dags för elektrikern och snickarna som skall komma tillbaks och göra det sista.

Vi har också gjort första inköpet till huset! Carin på Salsa to See hade hittat så fina kuddar på Chilli som passade perfekt till vår fondvägg i arbetsrummet där också gästsängen skall stå.

Barnlediga som vi var igår tog vi en "sväng" till Chilli, EM-möbler, Mio och IKEA för att spana lite soffor igen. Andra barnlediga par går på bio eller käkar fin restaurangmiddag, vi springer i affärer ;-) Men så fick jag köpt 2 kuddar också, till makens protest... "Kan inte det vänta tills vi flyttat in" -Nej, då är de säkert slut... ;-)

2 kommentarer:

  1. Åh jag vill ju se bilder! ;-)

    Ha en bra helg nu!

    kram
    //L

    SvaraRadera
  2. Ja, en del saker måste man bara köpa innan. Vi försöker också hålla igen men en del saker har det blivit ändå. Det är ju så KUL! Trevlig helg!
    /Carin

    SvaraRadera