onsdag 11 november 2009

Avrop - preliminärt

Förmiddagen tillbringade vi på Onsalavillans kontor på Husknuten. Det tog oss lite drygt 3 timmar att gå igenom alla val, men det var jätteroligt. De flesta sitter i minst 4 timmar berättade Peter men vi har ju gjort detta en gång förut och visste vad vi ville ha. Att vi sedan har ungefär samma smak underlättar enormt. Slutsumman stack iväg en del, men så blir det ju alltid. Vi får hålla igen på annat istället...

Ang. vårt bygglov så hade han inte hört något, det räcker ju med att han får ett diarienummer så kan han köra igång sedan. Nu gjorde vi ett preliminärt avrop och när bygglovet är i hamn så är det bara att underteckna. Tydligen är det även nya byggregler som gäller från 1 juli = husen skall vara handikappanpassade vilket innebär att de inte kan bygga i etage. För vår del, som redan lagt beställningen, räckte det dock med att man skickade in en bygganmälan innan 1 juli så gäller de gamla reglerna. Skönt, för etaget gör halva huset tycker vi!

I övrigt händer ingenting före semestern, först måste vi ha samrådsmöte och utsättning och innan vi kan ha det måste vi ha bygglovet och nu är det redan vecka 25.
 
(Inlagt 18 juni 2009)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar