onsdag 19 maj 2010

En sten har fallit

Äntligen har det löst sig med stensättningen. Var lite bekymrad över hur vi skulle kunna få tag i killar som hjälpte oss med det här men till sist så lossnade det, skönt. I början på juni kommer de, förhoppningsvis är jobbet klart till midsommar :-)

Som tur var tog vi tag i beställningen av stenar med en gång, det var leveranstid på 2 veckor eftersom vi skall ha så mycket men nu skall allt ha landat i trädgården när killarna kommer. Det blev Benders Troja Antik grå i stort sett överallt med kanterna markerade med grafitgrå. Får se om vi hittar på något roligt på någon yta, men jag vill inte att det skall bli för rörigt.

Benders Antik Troja - här i gråmix

5 kommentarer:

  1. Hej Linda,

    skönt att det har löst sig med stenarna, är det klart till midsommar har ni ju hela sommaren kvar att njuta av stenläggningen :) jättefina stenar ni valt också, det är ju en hel djungel med stenar som det finns att välja på. Man kanske helt enkelt får välja efter plånboken, de är ju inte billiga direkt.

    ha det fint
    kram kram annelie

    SvaraRadera
  2. Det blir säkert jättefint, Linda!

    Stenarna är snygga och lite ovanliga, inte såna som alla har typ.

    Själv får vi också hjälp med våra 330 m2 i början av juni o hoppas också det är klart till midsommar.

    SvaraRadera
  3. Jättefina stenar skönt att få det klart till midsommar!Önskade att jag hade bestämt hur vår trädgård ska se ut med gräsmatta och stenläggning, men vår prio är att få färdigt garaget i sommar/höst.

    SvaraRadera
  4. Tror det kommer bli jätte bra! Vi får nog vänta tills nästa år med trädgård och sten men vi har börjat skissa lite. Tycker det är jätte svårt för det finns hur mycket som helst.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Alltid skönt när man väl bestämt sig. Det kommer bli jättebra med stenläggningen vid ert hus tror jag. Och så snart! Härligt!

    Ha det så bra!

    SvaraRadera