onsdag 16 december 2009

Status

Imorse åkte vi upp till gubsen för att lämna ett fat med kallskuret och önska god jul :-) Temperaturen ligger strax under 0 grader och snöflingorna faller sakteliga så jag börjar faktiskt få lite julkänsla.

Utsida: reglar på taket, takpannorna kommer måndag-tisdag nästa vecka

Insida: hela innertaket klätt med reglar, även ryggåsdelen och de har dessutom reglat upp väggarna till tjejernas rum. Wow, jag är imponerad av hur fort det går.

Vi diskuterade lite kring el, högtalare och var vi vill ha tv:n på väggen så de kan sätta upp en skiva bakom att sätta fast tv:n i. Vi har pratat om det innan, men missat att säga till om det så man tar tacksamt emot påminnelser =)

Området: lyktstolparna har kommit upp, kommunen anser tydligen att risken för att stora grävare o.s.v. skall köra ner dem har minskat, många hus är redan uppe och det är arbeten på insidan som pågår. Vi har en stolpe på var sin sida om tomtgränsen mot gatan vilket vi tycker är perfekt - ingen stolpe att backa in i när man kör ut från garaget eller någon som står mitt i tomtlinjen. Där har kommunen tänkt till, tack för det!

5 kommentarer:

  1. Det var inte dåligt, ni tar väl hand om era byggare ni :) idag kom vårat hus så kl 7.00 i morse stod vi beredda när lastbilen kom åkandes, häftigt! :) kram

    SvaraRadera
  2. Jag är sååå nyfiken på bilder!! =)
    Hoppas allt är bra med er!?
    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Vi hoppas vi har igen det om det skulle behövas ;-) Jag ser fram emot bilderna från er husmontering. Kram

    SvaraRadera
  4. Haha, äggkokning, vad roligt! =)
    Vår avd. har hyrt ett uteställe som heter strandgatan 2, så det blir mat och så där, skönt att slippa ha med sig nått. =)

    SvaraRadera
  5. Ja det känns jättebra, men fortfarande inte helt verkligt :)! nu hoppas vi det går fort tills det är färdigt. kram

    SvaraRadera