lördag 12 december 2009

Garage

Under veckan som gått har gubsen jobbat hårt med huset =) Innertaket är klart i den delen det inte skall vara ryggåstak och de har även fått upp garaget. Nu sitter det dessutom en dörr på plats så vi kan inte längre gå in och titta utan vi får stå och tjuvkika genom fönstren. Det skiter sig med andra ord med bilder från insidan ett tag nu, försökte ta kort genom fönsterrutan men det blev bara en stor blixt.

I veckan som kommer skall vi bjuda gubsen på lite kallskuret - det är ju snart jul - och då kanske jag kan ta lite kort om de släpper in oss ;-)


En byggnad till på tomten... Och Onsalavillan har fått upp ett reklamskynke på byggnadsställningen - det var på tiden


Garaget - jag är så glad att vi valde till ett citronfönster och att vi satte fönstret mot trädgårdssidan, ser mycket trevligare ut - det är detaljerna som gör det ;-)


Tjejernas del har också fått citronfönster =)


Entrén med dörren som hindrar oss (och alla andra) från att komma in...

Vill också passa på att tacka för alla kommentarerna i föregående inlägg, vi tar åt oss och tänker till en extra gång. I badrummen blir det nu troligtvis fyrkantig dusch i stora badrummet med 90 x 90 stenar på golvet i duschhörnan och även på lilla toan blir det 90x90 stenar på golvet i duschhörnan men där kör vi runda duschväggar som var tänkt från början.

1 kommentar:

  1. Ojojoj! här händer det verkligen grejjer!!
    Hoppas allt är bra med er!?
    Trevlig Lördag!
    Kram Anna

    SvaraRadera