tisdag 1 december 2009

Bilder inifrån

Vi kunde givetvis inte hålla oss från att åka och titta hur långt de hade kommit idag, men tyvärr är det ju mörkt som natten efter kl. 16.00. Vi konstaterade att halva taket var lagt, pappen åtminstone, och vi kunde också gå in och kika lite. Det känns mycket större på insidan än på utsidan, i alla fall innan alla väggarna kommer på plats.


Översiktsbild etage ner mot vardagsrum


Köket till vänster med altandörrarna ut


Högra delen med badrum där maken står och vårt sovrum till höger vid fönstret


Tjejernas del, här skall 3 sovrum och allrum rymmas

Inte världens mest upphetsande bilder kanske, men man får sig i alla fall en liten känsla för hur det kommer bli. Till helgen blir det mer bilder i dagsljus, kanske har t.o.m. ställningarna tagits bort då...

2 kommentarer:

  1. Det är nästan så man kan tänka sig in i hur visningshuset såg ut och sedan förstå lokalisera sig i bilderna :) KUL att det är igång! kram annelie

    SvaraRadera
  2. Visst är det spännande att få se sitt hus växa fram! Nästan overkligt. Du kommer att se att rummen blir större för varje vägg som kommer upp.

    Konstigt det där. Det borde vara tvärtom.

    Kaklet ni valt till flickornas badrum kommer bli superfint, och ni kommer inte ångra duschgolvet med stenarna. Visserligen får man ligga och gnugga dem rent lite extra noga ibland men det är det värt!

    Kram kram

    Maria

    SvaraRadera