lördag 28 augusti 2010

Grönt är skönt!

Blixtar och dunder, magiska under... Sol, åska, regn, hagel - vädret har skiftat rejält igår och idag men i slutändan har det nog varit perfekt "rulla gräs-väder". Vilken fantastisk affärsidé, rulla på färdig gräsmatta, klart direkt :-) och vilken skillnad!

Våra matematik-kunskaper skall vi nog inte prata om här heller. Trots att vi räknat 2 ggr verkar vi få nästan en pall med gräs över. Sura pengar, men just nu är vi bara glada att detta momentet är över också.

Så här blev resultatet:



Baksidan, skall kompletteras lite i kanten bara

Nice! Nu hoppas vi att det tar sig också, förutsättningarna är inte de bästa på alla ställen så det är bara att hålla tummarna...

10 kommentarer:

  1. vilket otroligt vackert hus ni köpt , ska bli spännande att få se innuti

    ha re bra

    SvaraRadera
  2. Men åhh gräs, vilken skillnad, superfint!! jag vill också ha gräs :) måste vara fantastiskt att bara rulla ut och vips så är det färdigt.

    kram kram

    SvaraRadera
  3. Vilken skillnad det blev, jättefint!

    SvaraRadera
  4. Det där var ju smidigt! Jättesnyggt, och klart från en dag till en annan. Hos oss tog det 6 veckor från sådd till en gräsmatta man kan gå på. (Men det blev kanske billigare istället... och vi är helt nöjda med utseendet.)
    Har ni också en nivåskillnad inomhus? Hade ni några problem med bygglovet?

    SvaraRadera
  5. nu har man kikat in hos er , och det är fantastiskt snyggt ..

    SvaraRadera
  6. Duktiga ni! Nu ligger vi jämt va? ;-) (fast ni har ju sten, det har inte vi... så ni har väl gått om då ;-)

    Och vilken skillnad det blir med gräs! Så fint! :) Men hur känns det i kroppen idag? ;-)

    SvaraRadera
  7. Undrade just hur det gått för er i helgen och det gick ju bra! Tänka vad mycket mer färdigt det ser ut nät man får gräs. Undrar om vi hinner med et i år...
    /Carin

    SvaraRadera
  8. Wow, vilken skillnad det blev! Snyggt! :)

    SvaraRadera
  9. Najs! Tjock, frodig och grön matta på en gång. Ojvoj, smart tycker jag (som längtar till nästa sommar för att se resultatet av vår matta.) Ha det gott!

    SvaraRadera
  10. Wow vad snyggt det blev, vad skönt det måste vara att ha det klart. Vi kämpar nu med att få bort allt ogräs, tar sååå mycket tid. Längtar efter gräs nu :)

    Jag önskar dig en fin kväll!

    SvaraRadera