torsdag 8 mars 2012

2-årsbesiktning?

Skit, vad tiden går fort. I slutet på april har vi bott här i 2 år och nu börjar det bli dags att tänka på det där med 2-årsbesiktning. Är det något ni rekommenderar? Det kostar ju ändå en hel del och garanti har man väl ändå...

Hur har ni gjort / tänkt?

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Älskar du - liksom oss - lantlig heminredning?! Då har vi den nystartade bloggen för Dig! Inläggen är helt proppade med gammalt och nött, allt från inspiration till Gör-det-själv- tips (tutorials). Det finns även en Till-Salu-kategori med väl utvald och (garanterat) helt UNIK inredning!!
    Psst! Vi finns även på Bloglovin för den som inte vill missa ett enda inlägg! ;)
    VÄLKOMMEN IN! http://jolii.blogg.se
    Kram // Lina

    PS. För den som gillar tatueringar och tattoo-motiv finns även en äldre blogg - http://liinanonstop.blogg.se , vilken är full av inspiration och målningar jag gör. Är du sugen på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet ? - Tveka inte att höra av dig!! ;)

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag vill bara visa att det finns en ny webbutik som heter www.aleka.se som innehåller över 8000 lås, brand och säkerhetsprodukter. Tänkte om ni vill gå in och se om det är nåt som passar. Om ni har nån plats för länkar får ni gärna lägga in min länk om ni tycker sidan är bra och relavant.
    Tack på förhand.
    Mvh//

    Hans-Åke på Aleka

    SvaraRadera
  3. Självklart skall ni göra en 2-årsbesiktning. Det är en bra trygghet!

    SvaraRadera