onsdag 22 december 2010

Den som väntar på något gott...

Äntligen har vi fått hem vårt soffbord, tur man har nära till diverse Mio-affärer i Västra Götaland. I Göteborg kommer soffbordet Cecilia in först i början på februari, annat var det i Skövde ;-) Nu är väntan i alla fall över och så här blev resultatet - ett enkelt bord, men det passar perfekt tycker vi.


Den där duken behöver bytas ut/klippas av omgående förstås...

3 kommentarer:

  1. Vi är på G att beställa en grå modern living, så nu är jag väldigt nyfiken på vad ert tyg heter, om ni är nöjda osv.
    Det jag är mest rädd för är att det noppar sig, att man blir statisk av det (det blev vi av det tyg som var på demoexet på mio) och att den tappar formen. Är det nåt annat ni märkt som ni inte är nöjda med?

    SvaraRadera
  2. Hej, och tack för svaret om soffan. Vi tyckte de hade massor med grå tyger att välja på, blev alldeles yra i huvudet. Så om du kommer på vad ert tyg heter är jag jätteglad.
    Vi förälskade oss i Cosy hörnet, som på denna bilden: http://www.mio.se/ImageVaultFiles/id_2619/cf_217/2619-2619-modern_living_22105.png
    Vi har tänkt att bygga på med ytterligare en 1-sitsmodul efter hörnet, sen kan nog hela familjen knö ner sig i hörnet!!! Detta tyget heter Miracle grey, men jag minns inte om vi såg det i affären, det var ett brunt läskigt tyg på visningsexet.
    Vad skönt att höra att ni är nöjda!!!

    SvaraRadera